Testimoniale

Restaurantul a fost elegant, amenajat cu stil. Mancarea a fost excelenta, iar personalul mereu la dispozitia noastra chiar si pentru cele mai mici detalii. Multumim administratorului restaurantului Imperial House pentru ca ne-a ajutat sa ne organizam nunta de vis.

Nunta a insemnat mai mult decat o zi petrecuta in rochie de mireasa. In momentul in care am inceput pregatirile am stiut ca vreau sa am o zi perfecta, o zi de care sa imi aduc aminte cu zambetul pe buze si cu caldura in suflet. Pentru partea de organizare am ales sa colaboram cu Imperial House pentru ca ne-au inspirat mare incredere si pentru ca au avut referinte extraordinare. Au demonstrat profesionalism si punctualitate. Ne-am dorit culori calde pentru decoratiuni si o atmosfera eleganta si relaxanta. Imperial House ne-a oferit mai mult decat ne-am inchipuit pentru ca rezultatul a depasit cu mult asteptarile. Am ramas cu amintire profund intiparita in sufletele noastre si cu un puternic sentiment de fericire si pentru acest lucru multumim echipei Imperial House.

Am visat de mult timp la o zi perfecta, iar restaurantul Imperial House ne-a ajutat sa ne indeplinim visul. Am cautat printre numeroase oferte de saloane pentru nunti si am ales restaurantul Imperial House. Si intra-devar a meritat! O data pentru ca locatia a fost ca o oaza de relaxare fata de aglomeratia din oras, dar si pentru profesionalismul, seriozitatea si rabdarea personalului care au facut din aceasta zi unica o amintire de neuitat. A meritat pentru ca detaliile pe care le-au surprins valoreaza cat o mie de cuvinte.